За авторите
 

Електронната платформа EduBooks.bg предоставя комплексна услуга, която обхваща процеса на предпечатна подготовка, издаване и разпространение на книги, учебници и учебни материали. Всеки автор, който желае да издава и разпространява своите произведения чрез платформата, става член на Клуба на авторите, получава индивидуален акаунт за достъп до системата. Това му позволява да наблюдава целия процес по реализация на своите продукти на пазара.

Оформяне на изданието. Нашите специалисти ще ви помогнат при оформянето на изданието – редактирането на текста, оформянето на схеми, картинки и снимки, странирането, предпечата и дизайна на кориците.

Печат, реклама, разпространение. С нашата професионална издателска техника осигуряваме целия издателски цикъл, а с електронната платформа EduBooks.bg осигуряваме съвременен достъп до Вашите издания, реализираме рекламата и разпространението им.

Права върху произведенията. Правата върху произведенията са изцяло на авторите и са съобразени със Закона за авторското право и сродните му права.

Клуб на авторите. Всеки автор може да се включи в Клуба на авторите, като сключи договор за разпространение на своите произведения чрез електронната платформа EduBooks.bg. Всеки автор може да излезе от Клуба – тогава, когато пожелае, като в този случай неговите произведения се премахват от платформата.

 

 За студентите 

Електронната платформа EduBooks.bg предлага основно учебна литература – книги, учебници, пособия и ръководства за всички професионални направления за настоящи и бъдещи студенти. Можете да поръчате онлайн необходимата Ви книга и да я получите с бърза и надеждна доставка до всяка част на страната.

Поръчките се доставят до всяко населено място в България, а плащането става с наложен платеж или с електронно банкиране.

Актуални промоции, новини и изненади за приятелите на EduBooks.bg можете да намерите на сайта EduBooks.bg и във facebook на страницата ни.

Нашият екип

Иван Иванов

Ръководител на проекта

Георги Димитров

Консултант

Йоана Хаджийска

Разработчик

Нашите партньори

  • logo unibit
  • nn


EduBooksBG

 Включете се в Клуба на авторите при нас!

 EduBooks.bg© 2021

 

 

  

 

Намерете ни и в социалните мрежи