Електронната платформа EduBooks.bg предоставя комплексна услуга, състояща се в предпечатна подготовка, издаване и разпространение на книги, учебници и учебни материали. Всеки автор, който желае да издава и разпространява своите произведения чрез платформата става член на Клуба на авторите, получава индивидуален акаунт за достъп до системата и може да наблюдава целия процес по реализация на своите продукти на пазара.

Оформяне на изданието. Нашите специалисти ще ви помогнат при оформянето на изданието – редактирането на текста, оформянето на схеми, картинки и снимки, странирането, предпечата и дизайна на кориците.

Печат, реклама, разпространение. С нашата професионална издателска техника осигуряваме целия издателски цикъл, а с помощта на електронната платформа EduBooks.bg реализираме рекламата на вашите издания и тяхното разпространение.

Права върху произведенията. Правата върху произведенията са изцяло на авторите и са съобразени със Закона за авторското право и сродните му права.

Клуба на авторите. Всеки автор може да се включи в Клуба на авторите като сключи договор за разпространение на своите произведения чрез електронната платформа EduBooks.bg. Всеки автор може да излезе от Клуба – тогава, когато пожелае, като в този случай неговите произведения се снемат от платформата.

За да кандидатствате можете да ни се обадите на телефон 0889 372 864, да ни изпратите email на адрес: edubooks@avangard-print.com или да използвате формата за контакт. След като получим email с вашите данни ние ще се свържем с Вас.

Кандидатствай за автор

captcha
Reload


EduBooksBG

 Включете се в Клуба на авторите при нас!

 EduBooks.bg© 2021

 

 

  

 

Намерете ни и в социалните мрежи